Docenten

Lucienne
Lucienne van Geene

Docenten

Lucienne van Geene

Lucienne is in 2014 afgestudeerd aan de vierjarige docentenopleiding Samsara in Bilthoven en geeft sinds 2012 met veel plezier yogales op verschillende plekken in en om Nijmegen. Zij heeft verschillende bijscholingen gevolgd: Yoga en Dans, Hatha Yoga Flow, Critical Alignment Yoga, Adem & Ontspanning, Yoga Nidra en Meridiaanyoga, die ze op eigen wijze in de yogalessen verwerkt.

Ze vindt het een uitdaging om samen te zoeken naar verschillende manieren om mensen hun lichaam en daarmee zichzelf te laten ervaren, zonder iets te willen of te willen bereiken. Gewoon laten zijn wat er is, om van daaruit te kunnen groeien. Zo wordt yoga een ontdekkingstocht naar meer flexibiliteit, kracht, balans en vrijheid.

Jacqueline Kuijpers
Jacqueline Kuijpers
Jacqueline Kuijpers (www.yogapraktijkuden.nl)

Jacqueline volgde haar docentenopleiding Dynamische Hatha Yoga bij Ron van der Post in Nijmegen, die zij in mei 2004 afsloot. Ze geeft lessen Yin & Yang yoga met een vleugje Critical Alignment in Uden.

Verdiepingen en opleidingen op het gebied van kinderyoga, zwangerschaps- & post-natale yoga, Yin Yoga, Critical Alignment Yoga, hormoonyoga, meditatie, klassieke massage, Thaise Yoga Massage en Acro-Yoga dragen bij aan de invulling van haar lessen die iedere keer weer net iets anders zijn.

De weg naar verdieping blijft doorgaan, want: eenmaal in de wereld van de yoga actief, blijf je actief!

Katinka Veldhuizen
Katinka Veldhuizen
Katinka Veldhuizen (www.yoga-uden.nl)

Katinka rondde in 2004 de vierjarige opleiding tot yogadocent af aan de Yoga Academie Nederland (YAN) te Amsterdam.

Ze geeft yogalessen in haar eigen yogapraktijk in Odiliapeel, gemeente Uden. Daarnaast organiseert ze workshops die door haar of anderen in de yogapraktijk worden gegeven. De laatste tijd heeft ze zich onder andere toegelegd op het werken met klank en het geven van klankontspanningen.

Verder heeft Katinka opleidingen gevolgd op het gebied van Yoga en Dans, Dynamisch Bewegen, Adem en Ontspanning, Meditatie, Mantrazang en Yoga in Aplomb. Deze heeft ze op haar eigen manier geïntegreerd in haar lessen.

Lucienne en Katinka zijn aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN).
Schuiven naar boven