Docenten

Docenten

IMG_3888 (3)
Jacqueline Kuijpers
Jacqueline Kuijpers (www.yogapraktijkuden.nl)

Jacqueline volgde haar docentenopleiding Dynamische Hatha Yoga bij Ron van der Post in Nijmegen, die zij in mei 2004 afsloot. Ze geeft lessen Yin & Yang yoga met een vleugje Critical Alignment in Uden.

Verdiepingen en opleidingen op het gebied van kinderyoga, zwangerschaps- & post-natale yoga, Yin Yoga, Critical Alignment Yoga, hormoonyoga, meditatie, klassieke massage, Thaise Yoga Massage en Acro-Yoga dragen bij aan de invulling van haar lessen die iedere keer weer net iets anders zijn.

De weg naar verdieping blijft doorgaan, want: eenmaal in de wereld van de yoga actief, blijf je actief!


P1050637
Katinka Veldhuizen
Katinka Veldhuizen (https://yoga-uden.nl)

Katinka rondde in 2004 de vierjarige opleiding tot yogadocent af aan de Yoga Academie Nederland (YAN) te Amsterdam.

Ze geeft yogalessen in haar eigen yogapraktijk in Odiliapeel, gemeente Maashorst (voorheen Uden). Daarnaast organiseert ze workshops die door haar of anderen in de yogapraktijk worden gegeven. De laatste tijd heeft ze zich onder andere toegelegd op het werken met klank en het geven van klankontspanningen.

Verder heeft Katinka opleidingen gevolgd op het gebied van Yoga en Dans, Dynamisch Bewegen, Adem en Ontspanning, Meditatie, Mantrazang, Yoga in Aplomb en Meridiaanyoga. Deze heeft ze op haar eigen manier geïntegreerd in haar lessen.

Katinka is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN).
Schuiven naar boven