Privacybeleid

Wie zijn we? We zijn twee yogadocenten die samen hatha yoga verzorgen voor onze cursisten. Samen verzorgen we ook yoga weekends

Ons site-adres is: https://yoga-weekend.nl.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen?

Wij houden niet zo van cookies en verzamelen geen gegevens van u. De Website van Yoga-Weekend maakt gebruik van WordPress en een aantal plug-ins. Het kan zijn dat WordPress of de plug-in suppliers gegevens van onze bezoekers verzamelen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Hoe we jouw gegevens beschermen?

We denken dat we jouw gegevens het best beschermen door niets van je op te slaan of te bewaren. Maar je mag altijd bellen met vragen.  

 

 

Schuiven naar boven