Locatie

Yogabee, Domburg
Yogabee, Domburg

Locatie

Het weekend van 24-26 januari 2020 vond plaats bij Yogabee. Ook het yogaweekend van 19-21 februari 2021 zal hier plaatsvinden! Yogabee is een luxe centrum (retreat) met yogastudio, verwarmd binnenzwembad, sauna en tennisbaan. Een prachtige villa achter de duinen, waar je overnacht in een gedeelde tweepersoonskamer. Overnachting in een eigen kamer is helaas niet mogelijk.

Het huis ligt omringd door weilanden en bevindt zich op  500 meter van het strand en het gezellige dorpje Domburg. De perfecte locatie voor een heerlijk yogaweekend, een lekkere wandeling aan het strand, door de duinen of in het bos.

Mattijs van Loo zwaait de scepter in de keuken. De lekkere maaltijden zijn veganistisch (zonder enige dierlijke ingrediënten) en grotendeels biologisch.

Hof van Kairos
Hof van Kairos, Winterswijk

Het yogaweekend van 18-20 september 2020 is bij de Hof van Kairos. De Hof van Kairos is een retraitecentrum, een plek met ruimte voor verstilling, verdieping en ontmoeting. Buiten de retraites om biedt de Hof plaats aan gasten die de accommodatie huren voor hun eigen aanbod rond leven en welzijn.

De Hof ligt in het mooie, verstillende coulisselandschap van de Achterhoek, aan het Scholtenpad, een prachtige wandelroute rond de buurtschappen van Winterswijk. De accommodatie beschikt over een mooie, lichte yogaruimte en een fijne tuin.

De slaapplaatsen zijn verdeeld over tweepersoonskamers. Afhankelijk van de beschikbaarheid is eventueel toekenning van een 1-persoonskamer mogelijk, tegen een meerprijs van € 55,- per weekend.

Judith Koning zorgt voor de heerlijke vegetarische en grotendeels biologische maaltijden.

Schuiven naar boven