Locatie

Locatie

Hof van Kairos
Hof van Kairos, Winterswijk

Het yogaweekend van 24-26 september 2021 vindt plaats bij Via Quidam. Een voormalig nonnenklooster  dat in de weekenden wordt gebruikt als groepsaccommodatie. Via Quidam is een rijksmonument, met glas in lood ramen, hoge plafonds en een gang met een mooie antieke granieten vloer. 

Het ligt in het dorp Vaassen, aan de rand van de Veluwe, van waar je prachtige wandelingen kunt maken. De accommodatie heeft een heerlijk beschutte tuin en beschikt over eenvoudige, maar mooi gerenoveerde en behaaglijke kamers. 

 

Het (lange) yogaweekend van 28-30 januari 2022 vindt plaats bij De Hof van Kairos. Een prachtige plek met ruimte voor verstilling, verdieping en ontmoeting. Het retraitecentrum bevindt zich in en om het achterhuis met omgebouwde deel van een voormalige tuindersboerderij.

De Hof ligt in het mooie, verstillende coulisselandschap van de Achterhoek, aan het Scholtenpad, een prachtige wandelroute rond de buurtschappen van Winterswijk. De accommodatie beschikt over een mooie, lichte yogaruimte en een fijne tuin.

 

 

 

Schuiven naar boven