Inschrijving

Syllabi yogaweekend
Syllabi yogaweekenden
Folder YWsep2020 voorzijde jpg
Folder sep 2020

Inschrijving en kosten

De kosten

Het eerste yogaweekend vindt plaats van 24-26 september 2021 bij Via Quidam in Vaassen (Veluwe).
De kosten van dit weekend zijn
 afhankelijk van het kamertype en bedragen:

  • € 435,- voor een gedeelde 2-persoons ‘nonnenkamer’ met gedeelde badkamer (op basis van beschikbaarheid te boeken voor alleengebruik tegen een toeslag van € 75,- ) 
  • € 485,- voor een gedeelde 2-persoons luxe kamer met eigen badkamer

 De bedragen voor dit weekend zijn inclusief: lessen, verblijf op een kamer met opgemaakt bed, handdoek, wastafel met warm/koud water, vegetarische maaltijden, thee/koffie, een drankje en versnaperingen na 21.30 uur en syllabus.

 

Het tweede (extra lange) yogaweekend vindt plaats van 28-30 januari 2022, bij de vertrouwde Hof van Kairos in Winterswijk (Achterhoek). De kosten van dit weekend bedragen  € 435,- voor een gedeelde 2-persoonskamer met gedeelde badkamer. Op basis van beschikbaarheid is een kamer voor alleengebruik te boeken tegen een toeslag van € 65,-

Het bedrag voor dit weekend is inclusief lessen, verblijf op een tweepersoonskamer, vegetarische  maaltijden, thee/koffie, een drankje en versnaperingen na 21.30 uur en syllabus.


Inschrijving

Aanmelden voor het septemberweekend kan tot 13 augustus 2021.
Aanmelden voor het januariweekend kan tot 17 december 2021 (TIP: Kerstcadeau!).
Bel Katinka (0413-275707) voor meer informatie of een inschrijfformulier.

Inschrijving voor beide weekenden gebeurt op volgorde van aanmelding en is pas definitief na ontvangst van het inschrijfformulier en inschrijfgeld (€ 195,-). Je ontvangt dan een bevestiging met routebeschrijving en aanvullende informatie.  Het resterende bedrag dient uiterlijk vier weken voor het weekend voldaan te zijn.

Voor een goede sfeer en persoonlijk contact is het aantal deelnemers beperkt; bij corona tot maximaal 9. Spreekt het programma je aan, wacht dan niet te lang met inschrijven!

Schuiven naar boven